Supernanni

februari 13th, 2017 by Nanni

M O N D A Y

Måndagmorgon igen, underbart!

Jag har länge haft inställningen att jag tycker om måndagar, känslan att jag har hela veckan framför mig. Och söndagsångest har jag inte haft på flera år! Men jag har aldrig känt så starkt som jag gör nu, jag känner lite extra för måndagar. Jag vet att jag får fortsätta med mina lektioner, jag får gå och träna, och får förbereda vad jag ska baka till tisdagens öppethus på jobbet. Hela söndagen längtar jag till måndagen! Och nu är den äntligen här och jag sitter i min rosa morgonrock med kaffet i handen och kikar på nyhetsmorgon och läser bloggar ♥

Idag har jag frun hemma också som åkte på en förkylning i helgen så hon får knappt någon sömn, stackarn :( Och hon är kock och jobbar på en restaurang, då kan man inte ”bita ihop” och gå dit eftersom det finns risk att smitta. Så idag får hon vara hemma så jag får pyssla om henne ♥

Nu ska jag sätta fart med plugget som handlar om att lära känna bostadsmarknaden, några moodboards väntar :D

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Min trötta lilla familj ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>