Supernanni

februari 9th, 2017 by Nanni

C A K E

Kaffe och morgonrock, finns det något bättre sätt att börja morgonen på? Jo om det hade varit balkongväder såklart, så man hade kunnat sitta där, det hade varit grädden på moset ♥
Eller som vi hade på våran bröllopsresa på morgnarna, servitriserna kom fram på frukosten med en vacker flaska i handen, ”Good morning ladies, champagne?” Det hotellet har inte sett det sista av oss kan jag säga :D

På tisdagar håller ju jag i Öppet hus på jobbet där damerna och herrarna kan komma till vårt kontor och fika, spela bingo, äta lunch mm. Då står jag och bakar eller kokar soppa hela förmiddagen och sen hänger jag med dom och fikar på eftermiddagen, hur mysigt som helst! Och dom blir alltid lika glada när dom får något hemkokt eller hembakat eftersom det tyvärr inte finns tid att göra det hemma hos dom.
Nu har vi sen en tid tillbaka öppnat ett till kontor i en annan del av Sthlm och från och med idag ska dom också få ett Öppet hus som jag ska sköta. Så idag ska jag baka något smarrigt och åka dit och bjuda dom på fika, ska bli superkul!

Här är några tårtor jag gjorde förra året!

Skärmavbild 2017-02-09 kl. 09.12.23
Skärmavbild 2017-02-09 kl. 09.10.24
Skärmavbild 2017-02-09 kl. 09.05.39

Comments

One Response to “C A K E”
  1. Özlem says

    Superfina tårtor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>