Supernanni

februari 1st, 2017 by Nanni

I M P U L S

Idag när jag var på väg till ett yogapass så gick jag förbi en affär jag nästan aldrig är inne i och jag slängde bara en blick in när jag gick förbi. Jag kan säga att jag tvärnitade när jag såg den här tröjan (och jag äger typ en tjocktröja, jag använder det aldrig!). Jag hade jättebråttom men jag var tvungen att gå in, det förstår ni va?? Jag bara roffade åt mig den, sprang till kassan och sen ut på en millisekund.

Så dagens impulsköp
↓↓↓

77306402802_m

Och nu tänker ni säkert ”men det är ju bara en vanligt rosa tjocktröja?”, FEL!
Den är precis rätt rosa, ni vet sån där smutsrosa som jag bara älskar (bilden gör den inte rättvisa). Och den är lång så den går precis över rumpan. Den har slitsar på båda sidorna så man kan röra sig ordentligt utan att den åker upp. Förstår ni inte?? Jag har ju hittat den ultimata träningstjocktröjan till uppvärmningar och prommisar. Och så matchar den mina rosa sneakers också som jag råkade impulsköpa förra månaden….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>