Supernanni

januari 30th, 2017 by Nanni

F O R M G I V A R E

ÄNTLIGEN MÅNDAG IGEN!
Alltså jag älskar måndagar. Jag försöker ju tänka att söndagar är den första dagen på veckan, så du får börja veckan med en ledig dag där du får slappa, planera och förbereda så du är redo för veckan, och jösses vad det funkar för mig. Det är så otroligt lätt att lura sin hjärna till att må och känna så du VILL må och känna. Så nu känner jag att jag fick börja veckan med en heldag med gos med min fru och våra små tjejer (katterna) och idag fortsätter plugget, kan det bli bättre?

Så nu sitter jag här åter igen i min rosa morgonrock och kaffekoppen i högsta hugg och loggar in på elevsidan för att starta lektion 3, kända formgivare, förstår ni vad kul??? Och imorgon ska jag till jobbet och baka en smarrig kaka och spela bingo med mina fina gamla ♥

Här är två Nannifavoriter som aldrig kommer gå ur tiden:

ARNE JACOBSEN
Här är danska Arne Jacobsen och den fiiiina fiiiina rosa jubileumsstolen, 60år efter lanseringen av stolen ”sjuan”. Alltså jag vill haaaa!

arne-jacobsen

Arne_Jacobsen_3107_stol_60_år_jubilæum_pink

GEORG JENSEN
Ännu en Dansk, Georg Jensen, och den vackra ljusstaken Cobra.

Skärmavbild 2017-01-30 kl. 08.37.36

Cobra-ins

Dessa två fantastiska formgivare och 33 stycken till ska jag nu läsa om. Dags för en till kopp kaffe!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>