Supernanni

januari 27th, 2017 by Nanni

R E F L E K T I O N

Hej fina ni!
Nu har jag precis blivit färdig med lektion 2. Alltså åh vad bökigt det var att hitta färgprover, varit i tre butiker och fått ändra i mina uppgifter för att jag inte hittat det jag skulle ha. Men det löste sig tillslut och nu är jag färdig och tar helg! :D

Min fina vän Frida skrev ett så fint inlägg på Facebook här om dagen som jag nu läst flera gånger. Jag försöker ju alltid att tänka positivt och se det fina i allt. Jag tror starkt på att man blir en lyckligare människa om man anstränger sig och riktar sina tankar åt rätt håll. Om man lägger ner sin energi på rätt saker och om man tar sig tid till att göra saker man blir lycklig av. Lycka kommer inte till dig, du skapar den. Och jag blir såå glad när jag träffar andra människor med samma tankesätt!

Skärmavbild 2017-01-27 kl. 12.34.23

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>