Supernanni

Archive for the ‘S P A R G R I S E N’ Category

november 26th, 2016 by Nanni

B U B B E L

Vem älskar inte champagne?? Jag har en dröm om att åka till Champagne i Frankrike och bo på en vingård och gå på champagneprovningar hela dagarna, hur underbart hade inte det varit?? Kanske en idé för 5års-anniversary med frun?
Vi dricker ofta bubbel och vi har hittat en jättegott som bara kostar 69kr på systembolaget, såå prisvärt!

bubb

okokuhh

 

november 2nd, 2016 by Nanni

E O S

Jag bara älskar Eos-lamporna!eos

eosss

eoss

Och självklart har jag tagit reda på vart fjädrarna kommer ifrån;
det är gåsfjädrar som är plockade från marken. Det är alltså restprodukter från matindustrin så dessa fåglar har inte födds och plågast för sin fjädrar (dom har födds och plågats för att folk ska äta dom) men inte för sina fjädrar! Så dessa lampor kan ni köpa med gott samvete och det kan ni göra exempelvis här.
Bilder lånade från Google.

SPARGRISEN
Varför inte spara en slant och göra en egen?
Köp lampan REGOLIT på Ikea för 19kr och fjädrar i en pysselbutik (hittade billiga här). Jag har läst att behövs ca 10 paket fjädrar till en lampa. Limma fast dom med limpistol så håller det  bra! LYCKA TILL!

ris
REGOLIT från Ikea.

fjä
oktober 29th, 2016 by Nanni

S Ä N G B R I C K A

Jag har varit ute efter en sängbricka med ben länge och har speciellt spanat in en läckerbit från Sagaform, serien Oval Oak, som är sååååå fin.

Brickan är i ek och benen i metall (hallå elleeeer). Jag hittade den i Royal Designs butik i Mall of Scandinavia och föll pladask, MEN den kostar 699kr….vilket jag tycker är lite saftigt. Sen dess har jag inte kunnat släppa den och igår så råkade jag snubbla in på kitchentime och såg att dom hade kampanj på just den sängbrickan och den kostade bara 399kr, så jag råkade klicka hem en. Den flyttar in hos mig i början på nästa vecka ♥♥♥ LÄNGTAR!

hejDet finns många kanonfina varianter, exempelvis den från Zebra Collection i ekfaner (finns även i svart och vit) för 899kr.

mindre

Skitläcker!!! ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

SPARGRISENIkea har nyligen lanserat sängbrickan KLIPSK i plast, och den kostar bara 79kr! Dock tycker jag att den är rätt tråkigt, men köp en sprayburk och spraya brickan i den färg du vill ha och sim salabim så får du en skitsnygg och unik sängbricka!
hejjjaa